CARMOLIS - YRTTIEN VOIMAA!

Carmolis on perinteinen ja arvostettu yrttivalmiste. Carmolis Yrttitipat on valmistettu vanhan luostarireseptin mukaan perinteisten rohdosyrttien eteerisistä öljyistä. Carmoliksen resepti juontaa juurensa kauas 1600-luvulle, jolloin Karmeliittaveljeskunnan munkit kehittivät ja valmistivat yrttitippoja luostariapteekissa Pariisissa. Munkit hyödynsivät Kaukoidän yrttitietämystä eteerisiä öljyjä sekoitellessaan.

Karmeliittaveljeskunnan munkkien valikoimista aineksista syntyi myös Carmolis Yrttitippojen resepti. Vuonna 1953, Dr. Adolf Schmidgall Iromedia AG:sta perusti ensimmäisen Carmolis -tuotantolaitoksen. Carmoliksen perinteiden vaalimisesta ja uusien tuotesovellusten kehittämisestä vastaa tänä päivänä sveitsiläinen perheyritys, Dr. A. & L. Schmidgall GmbH & Co KG.

Carmolis-tuotteiden sisältämä ainutlaatuinen yrttiyhdistelmä sisältää haihtuvia eli eteerisiä öljyjä yhdestätoista perinteikkäästä rohdosyrtistä. Tehon perustana ovat piparminttu (mentoli), laventeli, kaneli, neilikka, sitruunamelissa, muskotti, salvia, sitruunaruoho, anis, sitruuna ja timjami. Yrttiyhdistelmä on ainutlaatuinen ja käyttötarkoituksiltaan monipuolinen.
Yrteistä uutettuja eteerisiä öljyjä on käytetty yleisesti hengitysteiden avaamiseen ja ruuansulatuksen edistämiseen sekä ulkoisesti rasittuneiden lihasten rentouttamiseen.

Carmolis-tuoteperhe sisältää huolella suunniteltuja tuotteita kaikkiin näihin tarkoituksiin - Carmoliksen pitkää perinnettä kunnioittaen.

Carmolis-tuotteita löydät apteekeista ja terveyskaupoista kautta maan.