CARMOLIS - YRTTIEN VOIMAA!

Carmolis on perinteinen ja arvostettu yrttivalmiste. Carmolis Yrttitipat on valmistettu vanhan luostarireseptin mukaan perinteisten yrttien eteerisistä öljyistä. Carmoliksen resepti juontaa juurensa kauas 1600-luvulle, jolloin Karmeliittaveljeskunnan munkit kehittivät ja valmistivat yrttitippoja luostariapteekissa Pariisissa. Munkit hyödynsivät Kaukoidän yrttitietämystä eteerisiä öljyjä sekoitellessaan.

Karmeliittaveljeskunnan munkkien valikoimista aineksista syntyi myös Carmolis Yrttitippojen resepti. Vuonna 1953, Dr. Adolf Schmidgall Iromedia AG:sta perusti ensimmäisen Carmolis -tuotantolaitoksen. Carmoliksen perinteiden vaalimisesta ja uusien tuotesovellusten kehittämisestä vastaa tänä päivänä sveitsiläinen perheyritys, Dr. A. & L. Schmidgall GmbH & Co KG.

Carmolis-tuotteiden sisältämä ainutlaatuinen yrttiyhdistelmä sisältää haihtuvia eli eteerisiä öljyjä yhdestätoista perinteikkäästä yrtistä. Tehon perustana ovat piparminttu (mentoli), laventeli, kaneli, neilikka, sitruunamelissa, muskotti, salvia, sitruunaruoho, anis, sitruuna ja timjami. Yrttiyhdistelmä on ainutlaatuinen ja käyttötarkoituksiltaan monipuolinen.

Carmolis-tuoteperhe sisältää huolella suunniteltuja tuotteita - Carmoliksen pitkää perinnettä kunnioittaen.

Carmolis-tuotteita löydät apteekeista ja terveyskaupoista kautta maan.